Locatie: Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 24-36 uur per week.

Salarisschaal: CAO GGZ, functiegroep 65 min. € 3.760 max.  € 5.734 op basis van 36 uur.

Functiegroep: Zorgprofessional WO/WO+

Sluitingsdatum vacature: 19 april 2024

Deel deze vacature

Je bent een verbinder en weet alle beschikbare kennis en ervaring goed aan elkaar te koppelen.
MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Specialist GGZ ben je werkzaam binnen een van de MetMaya teams en kom je in dienst bij GGZ Centraal. Jij bent innovatief ingesteld, zodat jij binnen het team een voorstrekkersrol kan vervullen in de toepassing van nieuwe ontwikkelingen. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Voor wie jij er bent? Kinderen en jongeren en hun naasten. Door het luisteren naar de hulpvraag en zorg op maat te bieden breng je de ontwikkeling van de kinderen en jongeren weer op gang binnen het gezin, op school en in het 3e milieu. Kortom, je bent er als verpleegkundig specialist door:

 • intakes te doen om de hulpvraag te achterhalen.
 • behandelplannen op te stellen, behandeldoelen te formuleren en indicatiestellingen te geven.
 • op indicatie kortdurende behandelingen als farmacotherapie, psycho-educatie en gedragstherapeutische en pedagogische interventies uit te voeren.
 • afstemming te hebben met andere hulp- en zorgverleners van de kinderen en jongeren.

Samen met andere professionals vorm je een multidisciplinaire team voor de leeftijd 6 tot 18 jaar. Met jou als verpleegkundig specialist zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, psychische en psychiatrische behandeling bieden aan kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar, waarbij we het gezin en de problematiek vanuit meerdere perspectieven bekijken. Jouw werkzaamheden vinden plaats binnen een van de gebiedsteams van MetMaya. De gebiedsteams zijn volop in ontwikkeling en daar zetten we graag samen met jou de schouders onder.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Collegiaal, betrokken en we maken tijd voor elkaar. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Wie zoeken wij?
Jij bent innovatief ingesteld, zodat jij binnen het team een voorstrekkersrol kan vervullen in de toepassing van nieuwe ontwikkelingen. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je een verbinder, en weet jij op die manier alle de beschikbare kennis en ervaring aan elkaar te koppelen. Ook heb je voor deze baan:

 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • uitgebreide kennis en meerdere jaren ervaring met het specialisme en voor de doelgroep relevante problematiek, zowel qua diagnostiek als behandeling.

Wat bieden wij jou?
Mogelijkheden binnen een van de organisaties die MetMaya vormen zijn er genoeg. We kunnen inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als Verpleegkundig Specialist bij MetMaya, in dienst bij GGZ Centraal rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.760,- en € 5.734,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • Een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • Een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Reageer op deze functie!
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan naar Matthijs Bogaerts (directeur behandelzaken) via +316 20345837 of mail naar m.bogaerts@ggzcentraal.nl of Dineke Verkaik (teamleider zorg) via +316 82538576 of Andrea van Maanen (hoofd bedrijfsvoering) via +316 57855467. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), waarvan de kosten vergoed worden.

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?