Locatie: Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 32-36 uur per week.

Salarisschaal: Schaal 11 conform CAO Jeugdzorg (€ 3786,70 - € 5722,20)

Functiegroep: Management

Deel deze vacature

Ben jij een ervaren en inspirerende teamleider die samen met de professionals in het gebiedsteam invulling geeft aan de transformatie opdracht van de specialistische jeugdhulp in de regio Amersfoort. MetMaya biedt specialistische jeugdhulp en begeleiding aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit in de eigen leefwereld? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature! 

Wat ga je doen? 
Wij zijn ervan overtuigd dat passende zorg voor jeugdigen en hun gezinnen tot stand komt door innovatieve en organisatie-overstijgende samenwerking. Als teamleider lever je een grote bijdrage aan de ontwikkeling van de specialistische jeugdhulp in de regio Amersfoort. Jouw rol daarbij heeft drie belangrijke componenten:

 • Je geeft leiding aan een MetMaya team waarin je de huidige medewerkers weet te binden aan de veranderopgave en nieuwe professionals helpt landen in hun integrale team.
 • Samen met de andere teamleiders weet je de strategie van MetMaya te vertalen naar tactisch en operationeel niveau met aandacht voor de zorgprofessionals. Je denkt mee over de ontwikkeling van MetMaya en je geeft leiding aan de implementatie van het integraal werken in je team. Je werkt nauw samen met de andere teamleiders, zodat een uniforme werkwijze van de teams kan worden gewaarborgd. De teamleiders zijn ieder trekker van specifieke aandachtsgebieden
 • Je onderhoudt constructieve samenwerkingsrelaties met de partner-organisaties in het gebied. Ook daarin ben je een verbinder.

We zijn een platte organisatie. Je schakelt dus voortdurend tussen vraagstukken op een verschillend niveau en tussen binnen en buiten. Je bent aanspreekbaar op alles wat het gebiedsteam aangaat en werkt samen met de directie en accountmanagement aan de veranderopgave in het zorglandschap.

Wie zoeken wij?
Voor nieuw te vormen teams zijn we op zoek naar teamleiders die de leidende principes van MetMaya onderschrijven en de zorgprofessionals in staat stellen om hun uitdagende werk zo goed mogelijk te doen. Je geeft vorm aan integrale samenwerking tussen professionals met verschillende achtergronden. Je beschikt over sterk ontwikkelde organisatorische vaardigheden: organiseren, prioriteren, overzicht bewaren. Je denkt in mogelijkheden en hebt oog voor de mens achter de professional. Je geeft vertrouwen en bent iemand waar de teamleden op terug kunnen vallen. Het team zal bestaan uit hoogopgeleide inhoudelijk gedreven professionals die vanuit verschillende organisaties zijn samengebracht. Dit vraagt om een teamleider die staat voor een goede balans tussen ruimte en verantwoordelijkheid en het team helpt om ieders kwaliteiten zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Iemand die sterk is in verbinden, vanzelfsprekendheden ter discussie stelt en het proces bewaakt om snel de juiste hulp in te kunnen zetten. De specialistische jeugdhulp transformeren doen we samen met anderen. Je houdt ervan om succesvolle samenwerkingsrelaties te bouwen met andere zorgverleners in het gebied. Je bent een netwerker die anderen in beweging krijgt vanuit een gezamenlijke visie. MetMaya en de teams zijn in ontwikkeling. Het is daarom belangrijk dat de teamleider houdt van pionieren en processen verbeteren. Je kunt omgaan met onzekerheden en ondertussen je medewerkers een veilige basis bieden van waaruit zij hun belangrijke werk kunnen doen.

We zijn op zoek naar MetMaya teamleiders, met een GGZ achtergrond en een visie op integratie van de GGZ in de jeugdhulp.

Wat bieden wij?
Wij bieden een interessante functie in een maatschappelijke organisatie met prima kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Jaarcontract 32-36 uur per week, kans op vast dienstverband waarbij je in dienst treedt bij werkgever Youké.
 • Een bruto maandsalaris in schaal 11 conform CAO Jeugdzorg (min. 3.629,- max. €5.298,- afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken met een goede thuiswerkregeling.
 • Werkdagen zijn in afstemming, voorkeur heeft in ieder geval de vrijdag.
 • Je uitvalbasis is regio Amersfoort waarbij je komt te werken in één van de MetMaya teams
 • Een werklaptop en telefoon.
 • Toegang tot de digitale leeromgeving StudyTube waar je diverse trainingen kunt volgen zoals vakbekwaam redeneren of effectief samenwerken.

Reageer op deze functie!
Herken je jezelf in het profiel en spreekt deze beweging jou aan? Solliciteer met je motivatie en CV via vacatures@metmaya.nl o.v.v. vacaturenummer: 20240104 De motivatie kun je doen in de vorm die het beste bij jou past. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), waarvan de kosten vergoed worden.

Heb je nog vragen over de functie? Bel of app met Shirley Kistenkas, junior Teamleider, op 06-30 77 50 45 (bereikbaar op dinsdag en donderdag).

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?