Locatie: Amersfoort

Aantal uren: 32-36 uur per week.

Salarisschaal: Schaal 11 CAO Jeugdzorg (min. € 3786,70 max. € 5722,20)

Functiegroep: Management

Sluitingsdatum vacature:  18 maart 2024

Deel deze vacature

Regio Amersfoort
32-36 uren per week

Ben jij een ervaren en inspirerende teamleider die samen met de professionals in het gebiedsteam invulling geeft aan de transformatie opdracht van de specialistische jeugdhulp in de regio Amersfoort. MetMaya biedt specialistische jeugdhulp en begeleiding aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit in de eigen leefwereld? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

Wat ga je doen?
Wij zijn ervan overtuigd dat passende zorg voor jeugdigen en hun gezinnen tot stand komt door innovatieve en organisatie-overstijgende samenwerking. Als teamleider lever je een grote bijdrage aan de ontwikkeling van de specialistische jeugdhulp in de regio Amersfoort. Jouw rol daarbij heeft drie belangrijke componenten:

 • Je geeft leiding aan een MetMaya team waarin je de huidige medewerkers weet te binden aan de veranderopgave en nieuwe professionals helpt landen in hun integrale team.
 • Samen met de andere teamleiders weet je de strategie van MetMaya te vertalen naar tactisch en operationeel niveau met aandacht voor de zorgprofessionals. Je denkt mee over de ontwikkeling van MetMaya en je geeft leiding aan de implementatie van het integraal werken in je team. Je werkt nauw samen met de andere teamleiders, zodat een uniforme werkwijze van de teams kan worden gewaarborgd. De teamleiders zijn ieder trekker van specifieke aandachtsgebieden
 • Je onderhoudt constructieve samenwerkingsrelaties met de partner-organisaties in het gebied. Ook daarin ben je een verbinder.

We zijn een platte organisatie. Je schakelt dus voortdurend tussen vraagstukken op een verschillend niveau en tussen binnen en buiten. Je bent aanspreekbaar op alles wat het gebiedsteam aangaat en werkt samen met de directie en accountmanagement aan de veranderopgave in het zorglandschap.

Wie zoeken wij?
Voor nieuw te vormen teams zijn we op zoek naar teamleiders die de leidende principes van MetMaya onderschrijven en de zorgprofessionals in staat stellen om hun uitdagende werk zo goed mogelijk te doen. Je geeft vorm aan integrale samenwerking tussen professionals met verschillende achtergronden. Je beschikt over sterk ontwikkelde organisatorische vaardigheden: organiseren, prioriteren, overzicht bewaren. Je denkt in mogelijkheden en hebt oog voor de mens achter de professional. Je geeft vertrouwen en bent iemand waar de teamleden op terug kunnen vallen. Het team zal bestaan uit hoogopgeleide inhoudelijk gedreven professionals die vanuit verschillende organisaties zijn samengebracht. Dit vraagt om een teamleider die staat voor een goede balans tussen ruimte en verantwoordelijkheid en het team helpt om ieders kwaliteiten zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Iemand die sterk is in verbinden, vanzelfsprekendheden ter discussie stelt en het proces bewaakt om snel de juiste hulp in te kunnen zetten. De specialistische jeugdhulp transformeren doen we samen met anderen. Je houdt ervan om succesvolle samenwerkingsrelaties te bouwen met andere zorgverleners in het gebied. Je bent een netwerker die anderen in beweging krijgt vanuit een gezamenlijke visie. MetMaya en de teams zijn in ontwikkeling. Het is daarom belangrijk dat de teamleider houdt van pionieren en processen verbeteren. Je kunt omgaan met onzekerheden en ondertussen je medewerkers een veilige basis bieden van waaruit zij hun belangrijke werk kunnen doen.

We zijn op zoek naar twee MetMaya teamleiders, bij voorkeur met een GGZ achtergrond en een visie op integratie van de GGZ in de jeugdhulp.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een interessante functie in een maatschappelijke organisatie met prima kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Zodra je start mag je rekenen op een jaarcontract voor 32-36 uur per week. Ook krijg je bij MetMaya mooie arbeidsvoorwaarden. Waaronder:

 • Een dienstverband bij Youké.
 • Een organisatie in ontwikkeling, waarin we mogen leren van onze fouten.
 • Je beschikt over een HBO+ of WO werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante managementopleiding en leidinggevende ervaring binnen het jeugd- of sociaal domein
 • Een bruto maandsalaris in schaal 11 conform CAO Jeugdzorg (min.€ 3786,70 max. € 5722,20 afhankelijk van je kennis en ervaring);
 • 8% vakantiegeld over het bruto jaarsalaris en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheden om deels thuis te werken en flexibele werktijden. Er is een goede thuiswerkregeling. Je uitvalsbasis is Amersfoort.
 • Een werkgever met oog voor verduurzamen.
 • Een werkcultuur waarin we de kracht zien van verschillen. Wij zoeken professionals met diverse achtergronden. Bij ons is iedereen welkom!

We bieden ruimte aan iedereen en doen er alles aan om een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren, waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Talent als basis, diversiteit en inclusie als kracht. Bij MetMaya is iedereen welkom!

Reageer op deze functie!
Herken jij jezelf in het profiel en spreekt deze beweging jou aan? Solliciteer dan meteen! We ontvangen graag jouw motivatie en CV uiterlijk 18 maart 2024. Je kunt deze sturen naar : vacatures@metmaya.nl. De motivatie kun je doen in de vorm die het beste bij jou past. Heb je nog vragen over de functie? Bel of app dan met Shirley Kistenkas, Junior Teamleider, telefoonnummer 06-30775045. Zij is bereikbaar op dinsdag en donderdag. Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl. Wij vragen je in de eerste maand van jouw dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Meer over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen vanaf 1 januari 2024. Bij ons kan iedereen uit regio Amersfoort terecht. We werken samen MetMees de jongere, MetMohammed van het wijkteam, MetJulienne de huisarts, MetAnna de moeder, MetMartijn de meester en MetMaryam de buurvrouw. De naam Maya staat symbool voor iedereen en wordt in diverse culturen gebruikt. Met… omdat wij het niet alleen kunnen. Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale gebiedsteams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het wijkteam, de huisarts of jeugdarts kunnen jeugdigen bij ons terecht voor specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg. In 2023 bereiden we alles voor om de hulp aan gezinnen door MetMaya vanaf 2024 te starten. Bouw je met ons enthousiaste team mee aan MetMaya? Reageer dan op deze vacature!

Word jij onze nieuwe collega?