Locatie: Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 24 - 36 uur per week

Salarisschaal: Functiegroep 60 conform CAO GGZ (€ 3.541,- en € 5.335,-)

Functiegroep: Zorgprofessional HBO/HBO+

Sluitingsdatum vacature: 28 juni 2024

Deel deze vacature

Regio Amersfoort, 24-36 uur

MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

Wat ga je doen?
Voor wie jij er bent? Kinderen en jeugdigen van 6 tot 18 jaar en hun gezin. Vanuit de gebiedsteams bieden we diagnostiek en behandeling aan kinderen en jeugdigen met complexe psychiatrische problematiek. Hierbij staat het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal. Kortom, je bent er als systeemtherapeut door:

 • Jouw rol in de gezinsdiagnostiek en de behandeling van kinderen/jeugdigen en hun gezinnen.
 • Het opstellen van het behandelplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van kinderen en jeugdigen en hun gezin.
 • Een bijdrage te leveren tijdens het multidisciplinaire overleg wat betreft systeemtheoretisch denken en werken.
 • Supervisie/werkbegeleiding te geven aan de ambulant thuisbegeleiders (IAG) binnen het team.
 • Open te staan voor outreachend werk, want mede door onze samenwerking met diverse ketenpartners zijn gesprekken bij gezinnen thuis en op scholen ook mogelijk.

Jouw nieuwe collega’s wachten al op je. Met jou als gezins- en systeemtherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, diagnostiek en behandeling aan kinderen en jeugdigen met complexe psychiatrische problematiek. Gezien de complexiteit van de problematiek ben jij als systeemtherapeut een onmisbare schakel in het team.

Samen met andere professionals vorm je een multidisciplinaire team voor de leeftijd 6 tot 18 jaar. Met jou als systeemtherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, multidisciplinaire behandeling bieden aan kinderen en jeugdigen van 6 tot 18 jaar, waarbij we het gezin en de problematiek vanuit meerdere perspectieven bekijken. Jouw werkzaamheden vinden plaats binnen het gebiedsteam. De gebiedsteams zijn volop in ontwikkeling en daar zetten we graag samen met jou de schouders onder.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Dynamisch, collegiaal en deskundig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Wie zoeken wij?
Jij bent zelfstandig maar voelt je ook thuis in multidisciplinair teamverband. Uiteraard ben je ook ervaren en hebt affiniteit met kinder- en jeugdpsychiatrie, specialistische GGZ met name met complexe en soms crisisgevoelige problematiek bij kinderen en jeugdigen van 6-18 jaar. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij het systeem van de cliënt altijd vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:

 • Een afgeronde opleiding en registratie (NVRG) tot systeemtherapeut.
 • Ambitie, initiatief en creativiteit op het gebied van nieuwe ontwikkelingen.

Wat bieden wij?
Mogelijkheden binnen een van de organisaties die MetMaya vormen zijn er genoeg. We kunnen inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als systeemtherapeut bij MetMaya, in dienst bij GGZ Centraal rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.541,- en € 5.335,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • Een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8% én een balansbudget van € 500 op basis van een 36-urige werkweek. Dit bedrag kun je besteden aan een cursus, extra vakantiedagen of laten uitkeren als salaris.
 • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om fiscaalvriendelijk een (elektrische) fiets of extra vakantiedagen te kopen.
 • 166 verlofuren en 35 éxtra verlofuren (op basis van een fulltime dienstverband) in de vorm van een levensfasebudget. Die kun je gebruiken als extra vakantie of opsparen voor bijvoorbeeld een sabbatical. Dat komt neer op zo’n 25,5 vakantiedagen per jaar.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan projecten, wetenschappelijk onderzoek of innovaties. We hebben een open sfeer, met ruimte voor ideeën en initiatieven.
 • Goede ideeën zijn altijd welkom, we geven je de ruimte om ze uit te voeren. Daarmee kun jij groeien en ons team verder ontwikkelen.

Reageer op deze functie!
Heb je nog vragen over de functie? Bel dan met Andrea van Maanen (hoofd bedrijfsvoering) via 06 5785 5467 of met Dineke Verkaik (teamleider) via 06 8253 8576. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?