Bedankt voor je interesse in het stagelopen bij MetMaya. Helaas hebben wij dit jaar geen stageplaatsen beschikbaar.
We zijn namelijk op 1 januari 2024 van start gegaan en zijn momenteel nog volop bezig met het opzetten van onze organisatie. Dit betekent dat we op dit moment geen ruimte hebben om stagiairs te begeleiden.
Bedankt voor je begrip en interesse in MetMaya. Blijf ons volgen voor eventuele toekomstige mogelijkheden!

Stage vacatures samenwerkingspartners

Klik hier voor stage vacatures bij Youké
Klik hier voor stage vacatures bij GGz Centraal
Klik hier voor stage vacatures bij De Rading

MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde jeugdhulpvragen. We werken samen MetMees de jongere, MetMohammed van het wijkteam, MetJulienne de huisarts, MetAnna de moeder, MetMartijn de meester en MetMaryam de buurvrouw.
De hulpvraag van de jongere of het gezin staat bij ons centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen jeugdigen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in de regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

MetMaya is een nieuwe, inspirerende organisatie ontstaan uit een samenwerking van Youké, GGz Centraal en De Rading. We dragen bij aan een zo kansrijk en veilig mogelijk opgroeien van het kind in de jeugdregio Amersfoort. Spreekt dit jou aan? Dan graag MetJou! Bekijk hier onze vacatures!

De naam Maya staat symbool voor iedereen en wordt in diverse culturen gebruikt. Met… omdat wij het niet alleen kunnen. Wij zijn één schakel in het leven van mensen.

contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over het werken bij ons?
Bel of mail gerust.

  088-1705700 |  vacatures@metmaya.nl

Meer informatie: www.metmaya.nl