Locatie: Amersfoort

Aantal uren: minimaal 24 uur

Salarisschaal: 10 conform CAO Jeugdzorg (min € 3.310,70 max € 4.973,88 op basis van 36 uur)

Functiegroep: Zorgprofessional HBO/HBO+

Sluitingsdatum vacature: 18 maart 2024

Deel deze vacature

Specialistisch Ambulant Hulpverlener, GezinsFACT
Amersfoort, minimaal 24 uren per week 

 

Ben jij een enthousiaste, gedreven en gezellige specialistisch ambulant hulpverlener die, per direct, ons GezinsFACTteam van MetMaya komt versterken? 

MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature! 

Wat ga je doen?
Voor deze functie is het van belang dat je affiniteit hebt met de doelgroep, die zich niet zomaar laat 'adviseren'en ongrijpbaar kan zijn. Je biedt ambulante begeleiding en behandeling aan gezinnen met kinderen metmeervoudige en complexe gedragsproblematiek. Je werkt op verschillende domeinen, je werkt out-reachend en vanuit de meerzijdige partijdigheid.  

GezinsFact is een ambitieus, hecht en leergierig team, dat zorg voor onze gezinnen voorop stelt.Het GezinsFACT-team is een multidisciplinair team bestaande uit verschillende hulpverleners, waaronder specialistisch ambulant hulpverleners, kinder- en jeugd psychiater, GZ psycholoog, gedragswetenschapper en een systeemtherapeut. Het team biedt integrale jeugdhulp op allerlei gebieden: wonen, werk, school, (samen)leven, financiënen psychiatrische problematiek. Indien nodig is een collega uit het team na kantoortijd bereikbaar. Bij GezinsFACT wordt er gewerkt met een teamcaseload en draai je mee in het zelforganiserende team. 

Wie zoeken wij? 

Je bent geduldig, ten aanzien van de gestelde doelen. Je wil liever empoweren dan oplossen. Daarnaast ben je flexibel en kan je creatief omgaan met situaties die soms anders gaan dan verwacht.  Je vindt het leuk om outreachend te werken en naar cliënten toe te gaan. De beste zorg voor de cliënt staat samen met je team voorop.  . 

Dit breng je mee; 

 • Een afgeronde opleiding HBO Social Work (of daaraan gerelateerd) en een SKJ registratie 
 • Ervaring met gezinsgericht en systemisch werken 
 • Een positieve teamgeest en sfeer  
 • Flexibele inzetbaarheid en je kunt meedraaien, volgens rooster, aan bereikbaarheidsdienst na kantooruren  
 • Minimale beschikbaarheid van 24 uur werken per week (voorkeur voor meer)  
 • Beschikbaarheid over een auto en in bezit van een rijbewijs  

Wat bieden wij jou?  

Wij bieden een interessante functie in een maatschappelijke organisatie met prima kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Voor deze functie kom je in dienst bij Youke.Zodra je start mag je rekenen op een jaarcontract voor minimaal 24 uur per week. Ook krijg je bij MetMaya mooie arbeidsvoorwaarden. Waaronder:  

 • Een organisatie in ontwikkeling, waarin we mogen leren van onze fouten.  
 • Een bruto maandsalaris in schaal 10 conform CAO Jeugdzorg (min.€ 3.310,70 max. € 4.973,88 afhankelijk van je kennis en ervaring).  
 • 8% vakantiegeld over het bruto jaarsalaris en 8,3% eindejaarsuitkering.  
 • Mogelijkheden om deels thuis te werken en flexibele werktijden. Er is een goede thuiswerkregeling. Je uitvalsbasis is Amersfoort.  
 • Een werkgever met oog voor verduurzamen.   
 • Een werkcultuur waarin we de kracht zien van verschillen. Wij zoeken professionals met diverse achtergronden. Bij ons is iedereen welkom!   
 • Daarnaast biedt de CAO onder andere de mogelijkheid voor een collectieve ziektekostenverzekering en korting op andere verzekeringen en diverse opleidingsmogelijkheden.  
   

We bieden ruimte aan iedereen en doen er alles aan om een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren, waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Talent als basis, diversiteit en inclusie als kracht. Bij MetMaya is iedereen welkom! 

Reageer op deze functie!
Herken jij jezelf in het profiel en spreekt deze beweging jou aan? Solliciteer dan meteen! We ontvangen je motivatiebrief en CV uiterlijk 18 maart naar Cynthia Geestman: vacatures@metmaya.nl

Heb je nog vragen over de functie? Bel of app dan met Matthea Bonestroo, teamleider op telefoonnummer 06-18 51 09 79. 

 

Meer over MetMaya 

MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen vanaf 1 januari 2024. Bij ons kan iedereen uit regio Amersfoort terecht. We werken samen MetMees de jongere, MetMohammed van het wijkteam, MetJulienne de huisarts, MetAnna de moeder, MetMartijn de meester en MetMaryam de buurvrouw. De naam Maya staat symbool voor iedereen en wordt in diverse culturen gebruikt. Met… omdat wij het niet alleen kunnen. Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale gebiedsteams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het wijkteam, de huisarts of jeugdarts kunnen jeugdigen bij ons terecht voor specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg. In 2023 bereiden we alles voor om de hulp aan gezinnen door MetMaya vanaf 2024 te starten. Bouw je met ons enthousiaste team mee aan MetMaya? Reageer dan op deze vacature! 

Word jij onze nieuwe collega?