Locatie: Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 24-36 uur per week

Salarisschaal: Schaal 10 conform CAO Jeugdzorg (€ 3.310,70 - € 4.973,88)

Functiegroep: Zorgprofessional HBO/HBO+

Deel deze vacature

Ben jij een enthousiaste, gedreven en gezellige specialistisch ambulant hulpverlener die, per direct, ons GezinsFACTteam van MetMaya komt versterken?
MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature! 

Wat ga je doen?
Voor deze functie is het van belang dat je affiniteit hebt met de doelgroep, die zich niet zomaar laat 'adviseren'en ongrijpbaar kan zijn. Je biedt ambulante begeleiding en behandeling aan gezinnen met kinderen metmeervoudige en complexe gedragsproblematiek. Je werkt op verschillende domeinen, je werkt out-reachend en vanuit de meerzijdige partijdigheid.  

GezinsFact is een ambitieus, hecht en leergierig team, dat zorg voor onze gezinnen voorop stelt.Het GezinsFACT-team is een multidisciplinair team bestaande uit verschillende hulpverleners, waaronder specialistisch ambulant hulpverleners, kinder- en jeugd psychiater, GZ psycholoog, gedragswetenschapper en een systeemtherapeut. Het team biedt integrale jeugdhulp op allerlei gebieden: wonen, werk, school, (samen)leven, financiënen psychiatrische problematiek. Indien nodig is een collega uit het team na kantoortijd bereikbaar. Bij GezinsFACT wordt er gewerkt met een teamcaseload en draai je mee in het zelforganiserende team. 

Wie zoeken wij?
Je bent geduldig, ten aanzien van de gestelde doelen. Je wil liever empoweren dan oplossen. Daarnaast ben je flexibel en kan je creatief omgaan met situaties die soms anders gaan dan verwacht.  Je vindt het leuk om outreachend te werken en naar cliënten toe te gaan. De beste zorg voor de cliënt staat samen met je team voorop.  

 • Een afgeronde opleiding HBO Social Work (of daaraan gerelateerd) en een SKJ registratie 
 • Ervaring met gezinsgericht en systemisch werken 
 • Een positieve teamgeest en sfeer  
 • Flexibele inzetbaarheid en je kunt meedraaien, volgens rooster, aan bereikbaarheidsdienst na kantooruren  
 • Minimale beschikbaarheid van 24 uur werken per week (voorkeur voor meer)  
 • Beschikbaarheid over een auto en in bezit van een rijbewijs  

Wat bieden wij jou? 
Wij bieden een interessante functie in een maatschappelijke organisatie met prima kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Jaarcontract 24-36 uur per week, kans op vast dienstverband waarbij je in dienst treedt bij werkgever Youké.
 • Een bruto maandsalaris in schaal 10 conform CAO Jeugdzorg (€ 3.310,70 - € 4.973,88) afhankelijk van ervaring en kennis.
 • Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken met een goede thuiswerkregeling.
 • Werkdagen zijn in afstemming, voorkeur heeft in ieder geval de vrijdag.
 • Je uitvalbasis is regio Amersfoort waarbij je komt te werken in één van de MetMaya teams
 • Een werklaptop en telefoon.
 • Toegang tot de digitale leeromgeving StudyTube waar je diverse trainingen kunt volgen zoals vakbekwaam redeneren of effectief samenwerken.

Reageer op deze functie!
Herken je jezelf in het profiel en spreekt deze beweging jou aan? Solliciteer met je motivatie en CV via vacatures@metmaya.nl o.v.v. vacaturenummer:  20240108. De motivatie kun je doen in de vorm die het beste bij jou past. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), waarvan de kosten vergoed worden.

Heb je nog vragen over de functie? Bel of app met Shirley Kistenkas, junior Teamleider, op 06-30 77 50 45 (bereikbaar op dinsdag en donderdag).

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?