Locatie: Amersfoort

Aantal uren: 24 -36 uur per week

Salarisschaal: Schaal 8 | CAO Jeugdzorg

Functiegroep: Staf & Ondersteuning

Sluitingsdatum vacature: 1 februari 2024

Deel deze vacature

MetMaryam verbind je de collega’s!
MetMarvin maak je een goede planning!

MetMaya mag je zijn wie je bent!

Jouw DNA is net als dat van MetMaya innovatief, creatief en ambitieus en je weet de juiste nieuwe collega’s te vinden die goed bij ons passen. MetMaya is een nieuwe, inspirerende organisatie ontstaan uit een samenwerking van Youké, GGZ Centraal en De Rading. We dragen bij aan een zo kansrijk en veilig mogelijk opgroeien van het kind in de jeugdregio Amersfoort. Is dat wat voor jou? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

Wat ga je doen?
De functie Junior Corporate Recruiter binnen onze nieuw te starten organisatie is heel afwisselend! Je werkt samen met de HR Adviseur, de Communicatieadviseur van MetMaya en het Recruitment team. Jij weet de juiste collega’s te vinden die onze jongeren en gezinnen helpen sterker zelf verder te kunnen. De beschreven candidate experience weet je in samenwerking goed neer te zetten. De leidinggevenden vervullen als vacaturehouders een actieve rol, jij helpt bij het invullen van die vacatures. Je zit boordevol ideeën en je krijgt alle ruimte om hiermee aan de slag te gaan!

Wie zoeken wij?
Het werving & selectieproces is voor jou bekend (startend bij de vacature-intake, vacatureteksten optimaal schrijven, ervaring met een ATS, publiceren via de verschillende kanalen waaronder Social Media, stakeholdermanagement etc.),je weet dit goed uit te voeren met jouw creatieve acties. Voor de indiensttredingsprocedure werk je nauw samen met HR. Jouw verantwoordelijkheden:

 • Je vindt het leuk om te schakelen op verschillende niveaus in de organisatie en maakt daarbij makkelijk verbinding.
 • Je bent een enthousiaste en open persoonlijkheid, waardoor je gemakkelijk contact maakt.
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, met een relevante opleiding (HR, Communicatie, Marketing, Social Work, etc.).
 • Je bent een kei in het sourcen van potentiële kandidaten binnen LinkedIn en Google (Boolean search) en haalt die goede kandidaten voor ons binnen.
 • Je hebt een positieve mindset en beweegt je graag binnen een dynamisch omgeving.
 • Je kan je goed vinden in het statement: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
 • Ervaring in de zorg is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden een interessante nieuwe functie in een maatschappelijke organisatie met prima kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Zodra je start mag je rekenen op een jaarcontract voor 24-36 uur per week, natuurlijk met intentie tot verlenging. Ook krijg je bij MetMaya mooie voorwaarden. Waaronder:

 • Een dienstverband bij Youké.
 • Een organisatie in ontwikkeling, waarin we mogen leren van onze fouten.
 • Een bruto maandsalaris in schaal 8 conform CAO Jeugdzorg (min. €2808,78 max. € 4171,02 afhankelijk van je kennis en ervaring).
 • 8% vakantiegeld over het bruto jaarsalaris en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheden om deels thuis te werken en flexibele werktijden. Er is een goede thuiswerkregeling. Je uitvalsbasis is regio Amersfoort.
 • Een werkgever met oog voor verduurzamen.
 • Een werkcultuur waarin we de kracht zien van verschillen. Bij ons is iedereen welkom!We bieden ruimte aan iedereen en doen er alles aan om een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren, waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Talent als basis, diversiteit en inclusie als kracht. Bij MetMaya is iedereen welkom!

Reageer op deze functie!
Herken jij jezelf in het profiel en spreekt deze beweging jou aan? Solliciteer dan meteen! We ontvangen je motivatiebrief en CV uiterlijk 1 februari 2024 a.s., je kunt deze sturen naar Cynthia Geestman onder vermelding van vacaturenummer 20230014: vacatures@metmaya.nl. Heb je vragen over de functie? Bel of app dan met Cynthia, 06-22215344. Wij vragen je in de eerste maand van jouw dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Meer over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen vanaf 1 januari 2024. Bij ons kan iedereen uit regio Amersfoort terecht. We werken samen MetMees de jongere, MetMohammed van het wijkteam, MetJulienne de huisarts, MetAnna de moeder, MetMartijn de meester en MetMaryam de buurvrouw. De naam Maya staat symbool voor iedereen en wordt in diverse culturen gebruikt. Met… omdat wij het niet alleen kunnen. Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale gebiedsteams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het wijkteam, de huisarts of jeugdarts kunnen jeugdigen bij ons terecht voor specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg. In 2023 bereiden we alles voor om de hulp aan gezinnen door MetMaya vanaf 2024 te starten. Bouw je met ons enthousiaste team mee aan MetMaya? Reageer dan op deze vacature.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen we niet op prijs.

Word jij onze nieuwe collega?