Locatie:  Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 24 -32 uur per week

Salarisschaal: Schaal 9 conform CAO Jeugdzorg (€3042,75 -€ 4544,51)

Functiegroep: Staf & Ondersteuning

Deel deze vacature

MetMaya biedt aanvullende specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Staat kwaliteit van zorg voor jou centraal? Ga jij samen met de professionals invulling geven aan de kwaliteit van integrale aanvullende specialistische jeugdhulp in de regio Amersfoort? Dan graag MetJou! 

 Wat ga je doen?
Samen met betrokken collega’s zorg jij ervoor dat er dagelijks optimale integrale jeugdhulp aan onze cliënten verleend wordt. Jij werkt samen met de senior Kwaliteitsadviseur de definitie van ‘goede integrale specialistische jeugdhulp’ uit. Kwaliteit is nooit klaar en dit motiveert jou. Met jouw skills en ervaring faciliteer jij de professionals om steeds betere en effectievere jeugdhulp te geven. 

De werkprocessen zijn op hoofdlijnen beschreven. Jij gaat zorgen voor de concretisering daarvan door procedures, formulieren en andere documenten op te stellen. Je neemt de zorgprofessionals mee in de processtappen zodat ze deze in hun dagelijkse werk kunnen toepassen. Je toetst regelmatig of er volgens het afgesproken werkproces wordt gewerkt en komt met verbetervoorstellen. 

 Daarnaast: 

 • Ontwikkel je de kwaliteitsstandaard van MetMaya en weet die ook praktisch te vertalen, bijvoorbeeld naar de inhoud van het (zorg)plan, de wijze van casuïstiek bespreken en het meten van de vooraf gestelde (traject)doelen. 
 • Ontwikkel je een proces om te leren van klachten, incidenten en calamiteiten en je draagt bij aan de registratie, afhandeling en opvolging hiervan. 
 • Ontwikkel en implementeer je privacybeleid en ondersteunt de teams hierin. 
 • Begeleid je interne en externe audits op termijn. 
 • Stimuleer je voortdurend de bewustwording van de teamleiders op het gebied van kwaliteit. 
 • Draag je bij aan het ontwikkelen van een lerende organisatie en streeft naar continue verbetering (PDCA). 

Door jouw inzet zorg je ervoor dat de cliënten de beste zorg krijgen in een veilige omgeving volgens de laatste kwaliteitseisen! 

Wie zoeken wij? 

 • Je hebt relevante werkervaring in de (jeugd)zorg en beschik je over aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van kwaliteitszorg en bedrijfsprocessen. 
 • Kennis en ervaring met ISO9001:2015 en/of NEN7510 is een pre. 
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar schakel je makkelijk over naar interdisciplinair samenwerken. 
 • Je bent een kritische denker die ook snel processen in gang zet. 
 • Je brengt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden met je mee. 
 • Je hebt een proactieve houding en houdt van aanpakken. Je werkt integer, analytisch en zorgvuldig. 

 Wat bieden wij jou?
Wij bieden een interessante functie in een maatschappelijke organisatie met prima kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Jaarcontract 24-36 uur per week, kans op vast dienstverband waarbij je in dienst treedt bij werkgever Youké.
 • Een bruto maandsalaris in schaal 9 conform CAO Jeugdzorg (min. €3042,75 max. € 4544,51) afhankelijk van ervaring en kennis.
 • Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken met een goede thuiswerkregeling.
 • Werkdagen zijn in afstemming.
 • Een werklaptop en telefoon.
 • Toegang tot de digitale leeromgeving StudyTube waar je diverse trainingen kunt volgen zoals vakbekwaam redeneren of effectief samenwerken.

Reageer op deze functie!
Herken je jezelf in het profiel en spreekt deze beweging jou aan? Solliciteer met je motivatie en CV via vacatures@metmaya.nl o.v.v. vacaturenummer: 20240315. De motivatie kun je doen in de vorm die het beste bij jou past. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), waarvan de kosten vergoed worden.

Heb je nog vragen over de functie? Bel of app met Jurgen Jagersma, senior kwaliteitsadviseur, op 06-42344179 (bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag).

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?