Locatie: Amersfoort

Aantal uren: 24-36 uur per week.

Salarisschaal: maximaal € 8428,-(CAO GGZ, functiegroep 75)op basis van 36 uur.

Functiegroep: Zorgprofessional WO/WO+

Sluitingsdatum vacature: 18 maart 2024

Deel deze vacature

Locatie Amersfoort
24 – 36 uren per week

Jij bent creatief om overstijgend mee te denken met de nieuwe ontwikkelingen en uiteraard ben je goed in netwerken. MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

Wat ga je doen?
Als Klinisch Psycholoog ben je werkzaam binnen een van de MetMaya teams en kom je in dienst bij GGZ Centraal. Je werkt gestructureerd en bent in staat om jouw collega’s mee te nemen in alle ontwikkelingen op het gebied van specialistische GGZ op een toegankelijke manier.

Wie zoeken wij?
Je past binnen onze organisatie als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt en gelooft in integraal gebiedsgericht werken. Ook heb je voor deze baan:

  • een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog.
  • een bijbehorende BIG-registratie.
  • aanvullende opleidingen als CGT en EMDR zijn een pré.
  • ervaring, interesse en deskundigheid in diagnostiek, onderzoek, systemisch denken en diverse behandelmogelijkheden binnen de specialistische GGZ.
  • aantoonbare ervaring met zelfstandig aansturen van professionals op behandelinhoudelijk of projectmatig gebied.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een interessante functie in een maatschappelijke organisatie met prima kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Zodra je start mag je rekenen op een contract voor onbepaalde tijd voor 24-36 uur per week. Ook krijg je bij MetMaya mooie arbeidsvoorwaarden. Waaronder:

  • een bruto maandsalaris van maximaal € 8428,-(CAO GGZ, functiegroep 75)op basis van 36 uur, afhankelijk van ervaring.
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

We bieden ruimte aan iedereen en doen er alles aan om een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren, waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Talent als basis, diversiteit en inclusie als kracht. Bij MetMaya is iedereen welkom!

Reageer op deze functie!
Herken jij jezelf in het profiel en spreekt deze beweging jou aan? Solliciteer dan meteen! We ontvangen graag jouw motivatie en CV uiterlijk 18 maart 2024. Je kunt deze sturen naar: vacatures@metmaya.nl. De motivatie kun je doen in de vorm die het beste bij jou past. Heb je nog vragen over de functie? Bel of app dan met Shirley Kistenkas, Junior Teamleider, telefoonnummer 06-30775045. Zij is bereikbaar op dinsdag en donderdag. Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl. Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Wij vragen je in de eerste maand van jouw dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Meer over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen vanaf 1 januari 2024. Bij ons kan iedereen uit regio Amersfoort terecht. We werken samen MetMees de jongere, MetMohammed van het wijkteam, MetJulienne de huisarts, MetAnna de moeder, MetMartijn de meester en MetMaryam de buurvrouw. De naam Maya staat symbool voor iedereen en wordt in diverse culturen gebruikt. Met… omdat wij het niet alleen kunnen. Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale gebiedsteams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het wijkteam, de huisarts of jeugdarts kunnen jeugdigen bij ons terecht voor specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg. In 2023 bereiden we alles voor om de hulp aan gezinnen door MetMaya vanaf 2024 te starten. Bouw je met ons enthousiaste team mee aan MetMaya? Reageer dan op deze vacature!

Word jij onze nieuwe collega?