Locatie: Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 24-36 uur per week.

Salarisschaal: CAO GGZ, functiegroep 75 min. € 5.238,- en max. € 8.263,- op basis van 36 uur.

Functiegroep: Zorgprofessional WO/WO+

Sluitingsdatum vacature: 19 april 2024

Deel deze vacature

Jij bent creatief om overstijgend mee te denken met de nieuwe ontwikkelingen en uiteraard ben je goed in netwerken.
MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat i
eder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

Wat ga je doen?
Als Klinisch Psycholoog ben je werkzaam binnen een van de MetMaya teams en kom je in dienst bij GGZ Centraal. Je werkt gestructureerd en bent in staat om jouw collega’s mee te nemen in alle ontwikkelingen op het gebied van specialistische GGZ op een toegankelijke manier.

Voor wie jij er bent? Je bent er voor kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek in de leeftijd van 6 tot 18 jaar en hun naasten. Als klinisch psycholoog draag je actief bij aan het op niveau houden en verbeteren van de kwaliteit van het behandel- en diagnostiek aanbod en voer je zelfstandig specialistische behandelingen uit of laat deze uitvoeren. Daarin werk je nauw samen met collega’s en verschillende ketenpartners zoals andere zorg- en hulpverleners. Ieder levert vanuit een eigen expertise een bijdrage aan de behandelingen en jij weet ieders expertise te benutten en in de samenwerking boven de optelsom van ieders individuele expertise uit te laten stijgen. Kortom, je bent er als klinisch psycholoog door:

 • mee te helpen de integratie met jeugdzorg neer te zetten.
 • actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de verschillende methodieken.
 • behandelplannen op te (laten) stellen, behandeldoelen te (laten) formuleren en indicatiestellingen te (laten) geven.
 • (aanvullende) diagnostiek te verrichten, ontwikkelingsanamneses af te nemen en psychiatrisch en psychologisch onderzoek uit te voeren of te coördineren.
 • de gz-psycholoog in opleiding tot specialist te begeleiden.

Samen met andere professionals vorm je een multidisciplinaire team voor de leeftijd 6 tot 18 jaar. Met jou als klinisch psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, multidisciplinaire behandeling bieden aan kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar, waarbij we het gezin en de problematiek vanuit meerdere perspectieven bekijken. Jouw werkzaamheden vinden plaats binnen het gebiedsteam. De gebiedsteams zijn volop in ontwikkeling en daar zetten we graag samen met jou de schouders onder.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Dynamisch, collegiaal en deskundig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Wie zoeken wij?
Je past binnen onze organisatie als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt en gelooft in integraal gebiedsgericht werken. Jij bent creatief om overstijgend mee te denken met de nieuwe samenwerkingsontwikkelingen en uiteraard ben je goed in netwerken. Ook ben je gestructureerd en in staat om jouw collega’s mee te nemen in alle ontwikkelingen op een toegankelijke manier. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:

 • een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • aanvullende opleidingen als CGT en EMDR zijn een pré.
 • ervaring, interesse en deskundigheid in diagnostiek, onderzoek, systemisch denken en diverse behandelmogelijkheden binnen de specialistische GGZ.
 • aantoonbare ervaring met zelfstandig aansturen van professionals op behandelinhoudelijk of projectmatig gebied.

Wat bieden wij jou?
Mogelijkheden binnen een van de organisaties die MetMaya vormen zijn er genoeg. We kunnen inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als klinisch psycholoog bij MetMaya, in dienst bij GGZ Centraal rekenen op:

 • een bruto maandsalaris tussen € 5.238,- en € 8.263,- (CAO GGZ, functiegroep 75) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Reageer op deze functie!
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan naar Andrea van Maanen (hoofd bedrijfsvoering) via +316 57855467.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Wij vragen je in de eerste maand van jouw dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?