Locatie: Amersfoort

Aantal uren: 16-36 uur per week.

Salarisschaal: AMS schaal met een minimum salaris van € 5649,- en max € 9872,-

Ook is het mogelijk om op zzp-basis te werken.

Functiegroep: Zorgprofessional WO/WO+

Sluitingsdatum vacature: 18 maart 2024

Deel deze vacature

Regio Amersfoort – 16-36 uur per week, dienstverband of op zzp-basis

Als psychiater ben jij binnen een MetMaya team betrokken bij de SGGZ-behandeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar en het gezin. MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

Wat ga je doen?
Met jouw specialisme ben je betrokken bij de diagnostiek en behandeling van onze patiënten en draag je bij aan het integrale behandelproces in het MetMaya team. Je vervult een voortrekkersrol in de groei, ontwikkeling en innovatie van onze behandelmogelijkheden.

Samen met andere professionals vorm je een multidisciplinaire team voor de leeftijd 6-18 jaar. Met jou als psychiater zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, multidisciplinaire behandeling bieden aan kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar, waarbij we het gezin en de problematiek vanuit meerdere perspectieven bekijken. In de regio Eemland wordt de jeugdzorg aangeboden door MetMaya. Binnen MetMaya wordt gewerkt in 6 teams, waarin je samenwerkt met collega’s uit andere organisaties. Jouw werkzaamheden vinden plaats in een of twee team(s) en vanuit de poliklinische setting in de regio Amersfoort. De MetMaya teams zijn volop in ontwikkeling en daar zetten we graag samen met jou de schouders onder.

De multidisciplinaire samenwerking met collega’s en ketenpartners en het actief bijdragen aan de visie op moderne specialistische kinder- en jeugd ggz maken het werken bij MetMaya extra interessant. Psychiaters die een voortrekkersrol kunnen én willen vervullen in de doorontwikkeling van het behandelbeleid en in veranderprocessen komen dan ook goed tot hun recht binnen dit organisatieonderdeel. En voor methodiekontwikkeling en onderzoek is er altijd ruimte.

Wie zoeken wij?
Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden als psychiater zijn:

 • het doen van diagnostiek en behandeling.
 • participeren in het multidisciplinaire behandelingsoverleg en in de beoordeling van nieuwe intakes en het overleg daarover.
 • kritisch kijken naar de behandelmethodes, resultaten van de behandelingen en door eventuele aanpassingen vernieuwingen in gang zetten.
 • een coach te zijn voor jouw team, de samenwerking te zoeken en de expertise van het team te benutten.
 • externe verbindingen leggen met partners.
 • inzetbaar zijn voor de algemene diensten van GGZ Centraal.

Jouw kwaliteiten

Je bent vanzelfsprekend een BIG-geregistreerde kinder- en jeugdpsychiater en de gespecialiseerde ggz is voor jou bekend terrein. Ook ben/heb je:

 • van nature iemand die het voortouw neemt en tegelijkertijd weet te motiveren en verbinden. Multidisciplinair en integraal gebiedsgericht werken past bij jouw visie op de huidige psychiatrie.
 • een aanpak die gekenmerkt wordt door de inzet van eigenheid, expertise en inventiviteit.
 • iemand die een actieve bijdrage wil leveren aan het verder ontwikkelen van de organisatie tot een moderne, specialistische voorziening in de jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg
 • Samen met je collega psychiaters verdelen jullie de diensten buiten kantoortijden.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een interessante functie in een maatschappelijke organisatie met prima kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Zodra je start mag je rekenen op een contract voor onbepaalde tijd voor 16-36 uur per week. Ook krijg je bij MetMaya mooie arbeidsvoorwaarden. Waaronder:

 • Een organisatie in ontwikkeling, waarin we mogen leren van onze fouten.
 • Een bruto maandsalaris conform CAO GGZ en de AMS regeling van GGZ Centraal met bijbehorende eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • Je uitvalsbasis is Amersfoort.
 • Een werkgever met oog voor verduurzamen.
 • Een werkcultuur waarin we de kracht zien van verschillen.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.

Daarnaast is het mogelijk om de werkzaamheden ook op zzp-basis uit te voeren waarbij gekeken wordt naar een passend uurtarief.

Mogelijkheden binnen MetMaya zijn er genoeg. Omdat we een organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op jouw ontwikkelwensen, functie-inhoud en type.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.

We bieden ruimte aan iedereen en doen er alles aan om een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren, waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Talent als basis, diversiteit en inclusie als kracht. Bij MetMaya is iedereen welkom!

Reageer op deze functie!
Herken jij jezelf in het profiel en spreekt deze beweging jou aan? Solliciteer dan meteen! We ontvangen je motivatiebrief en CV uiterlijk 18 maart 2024 t.a.v. Shirley Kistenkas: vacatures@metmaya.nl.

Meer over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen vanaf 1 januari 2024. Bij ons kan iedereen uit regio Amersfoort terecht. We werken samen MetMees de jongere, MetMohammed van het wijkteam, MetJulienne de huisarts, MetAnna de moeder, MetMartijn de meester en MetMaryam de buurvrouw. De naam Maya staat symbool voor iedereen en wordt in diverse culturen gebruikt. Met… omdat wij het niet alleen kunnen. Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale gebiedsteams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het wijkteam, de huisarts of jeugdarts kunnen jeugdigen bij ons terecht voor specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg. In 2023 bereiden we alles voor om de hulp aan gezinnen door MetMaya vanaf 2024 te starten. Bouw je met ons enthousiaste team mee aan MetMaya? Reageer dan op deze vacature!

 

Word jij onze nieuwe collega?