Locatie: Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 16-36 uur per week.

Salarisschaal: AMS schaal met een minimum salaris van € 5649,- en max € 9872,-

Functiegroep: Zorgprofessional WO/WO+

Sluitingsdatum vacature: 19 april 2024

Deel deze vacature

Als psychiater ben jij binnen een MetMaya team betrokken bij de SGGZ-behandeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar en het gezin. MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

Wat ga je doen?
Met jouw specialisme ben je betrokken bij de diagnostiek en behandeling van onze patiënten en draag je bij aan het integrale behandelproces in het MetMaya team. Je vervult een voortrekkersrol in de groei, ontwikkeling en innovatie van onze behandelmogelijkheden.

Samen met andere professionals vorm je een multidisciplinaire team voor de leeftijd 6-18 jaar. Met jou als psychiater zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, multidisciplinaire behandeling bieden aan kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar, waarbij we het gezin en de problematiek vanuit meerdere perspectieven bekijken. In de regio Eemland wordt de jeugdzorg aangeboden door MetMaya. Binnen MetMaya wordt gewerkt in 6 teams, waarin je samenwerkt met collega’s uit andere organisaties. Jouw werkzaamheden vinden plaats in een of twee team(s) en vanuit de poliklinische setting in de regio Amersfoort. De MetMaya teams zijn volop in ontwikkeling en daar zetten we graag samen met jou de schouders onder.

De multidisciplinaire samenwerking met collega’s en ketenpartners en het actief bijdragen aan de visie op moderne specialistische kinder- en jeugd ggz maken het werken bij MetMaya extra interessant. Psychiaters die een voortrekkersrol kunnen én willen vervullen in de doorontwikkeling van het behandelbeleid en in veranderprocessen komen dan ook goed tot hun recht binnen dit organisatieonderdeel. En voor methodiekontwikkeling en onderzoek is er altijd ruimte.

Wie zoeken wij?
Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden als psychiater zijn:

 • het doen van diagnostiek en behandeling.
 • participeren in het multidisciplinaire behandelingsoverleg en in de beoordeling van nieuwe intakes en het overleg daarover.
 • kritisch kijken naar de behandelmethodes, resultaten van de behandelingen en door eventuele aanpassingen vernieuwingen in gang zetten.
 • een coach te zijn voor jouw team, de samenwerking te zoeken en de expertise van het team te benutten.
 • externe verbindingen leggen met partners.
 • inzetbaar zijn voor de algemene diensten van GGZ Centraal.

Jouw kwaliteiten

Je bent vanzelfsprekend een BIG-geregistreerde kinder- en jeugdpsychiater en de gespecialiseerde ggz is voor jou bekend terrein. Ook ben/heb je:

 • van nature iemand die het voortouw neemt en tegelijkertijd weet te motiveren en verbinden. Multidisciplinair werken past bij jouw visie op de huidige psychiatrie.
 • een aanpak die gekenmerkt wordt door de inzet van eigenheid, expertise en inventiviteit.
 • iemand die een actieve bijdrage wil leveren aan het verder door ontwikkelen van de organisatie tot een moderne, specialistische topvoorziening in de jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg.

Samen met je collega psychiaters verdelen jullie de diensten buiten kantoortijden.

Wat bieden wij jou?
Mogelijkheden binnen een van de organisaties die MetMaya vormen zijn er genoeg. We kunnen inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als Kinder- en jeugdpsychiater bij MetMaya, in dienst bij GGZ Centraal rekenen op:

 • Een organisatie in ontwikkeling, waarin we mogen leren van onze fouten.
 • een salaris conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGz Centraal (minimaal €5.649,- en maximaal 9.872,-) met bijbehorende eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • Je uitvalsbasis is Amersfoort waarbij je komt te werken in één van de MetMaya teams.
 • Een werkgever met oog voor verduurzamen.
 • Een werkcultuur waarin we de kracht zien van verschillen.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.

Mogelijkheden binnen MetMaya zijn er genoeg. Omdat we een organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op jouw ontwikkelwensen, functie-inhoud en type.

Reageer op deze functie!
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan naar Dineke Verkaik (teamleider zorg) via +316 82538576 of Andrea van Maanen (hoofd bedrijfsvoering) via +316 57855467. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), waarvan de kosten vergoed worden.

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?