­Jeugdhulp & GGZ vacatures
Soest, 24-36 uur per week


Voor gebiedsteam Soest en Soesterkwartier zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega’s! Ervaren professionals specialistische jeugdhulp/GGZ. MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

 

Wat ga je doen?

Bij MetMaya bieden onze professionals gespecialiseerde ondersteuning die aansluit op de behoeften van kinderen en gezinnen in hun directe leefomgeving. Om dit te realiseren we integrale gebiedsteams, waarin verschillende professionals met diverse specialisaties samenwerken. Deze gebiedsteams werken nauw samen met andere betrokkenen, zoals wijkteams, huisartsen, GGD en het onderwijs. Omdat we ons willen afstemmen op het dagelijks leven, werken we ambulant en bezoeken we gezinnen thuis of op school wanneer dat nodig is. Het kind en de jongere staan samen met hun gezin centraal; zij houden de regie. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op het welzijn van het kind, de jongere en het gezin. Met jouw expertise lever je een bijdrage aan het innoveren en verder ontwikkelen van het zorglandschap. We starten een nieuw gebiedsteam in Soest en zoeken nog collega’s voor het huidige team in het Soesterkwartier in Amersfoort, waarin je samenwerkt met collega’s die ervaring hebben in de Jeugdzorg en/of de GGZ.

 

Wie zoeken wij?

Integraal en systemisch werkende jeugdzorgwerkers en GGZ’ers (IAG’ers /IPG’ers) nodigen we nadrukkelijk uit om te reageren.

Welke specialisaties zoeken wij:

LVB, (complexe) echtscheiding, Hechting en trauma, Jonge kind, Netwerk betrekken en activeren (JIM), Agressie regulatie (verbindend gezag/ geweldloos verzet), ervaringsdeskundheid, Crisis en GGZ.  Belangrijk is ervaring in jouw vakgebied en dat je de passende registratie (SKJ of BIG) hebt voor jouw functie.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een interessante functie in een maatschappelijke organisatie met goede kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Zodra je start mag je rekenen op een jaarcontract voor 24-36 uur per week. We zijn een organisatie in ontwikkeling, waarin we mogen leren van onze fouten. Ook krijg je bij MetMaya mooie voorwaarden. Waaronder:

  • Een werkgever met oog voor verduurzamen.
  • Een bruto maandsalaris conform CAO Jeugdzorg of CAO GGZ, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • 8% vakantiegeld over het bruto jaarsalaris en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • De mogelijkheid jezelf voortdurend te ontwikkelen, inclusief toegang tot ons online leerplatform.

We bieden ruimte aan iedereen en doen er alles aan om een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren, waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Talent als basis, diversiteit en inclusie als kracht.

Bij MetMaya is iedereen welkom!

Reageer op deze functie!
Herken jij jezelf in het profiel en spreekt deze beweging jou aan? Solliciteer dan meteen! We ontvangen jouw CV en motivatie graag uiterlijk 14 augustus 2023: vacatures@metmaya.nl onder vermelding van vacaturenummer 20230019. De motivatie kun je doen in de vorm die het beste bij jou past. Voor vragen kun je bellen met  Nienke Gouman, teamleider, telefoonnummer 06-28713858. Zij is bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur. Natuurlijk kan je ook een mail sturen: n.gouman@bsajeugdhulp.nl. Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl

Meer over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij meervoudige of complexe hulpvragen vanaf 1 januari 2024. Bij ons kan iedereen uit regio Amersfoort terecht. Met… omdat wij het niet alleen kunnen. Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. In 2023 bereiden we alles voor om de hulp aan gezinnen door MetMaya vanaf 2024 te starten. Bouw je met ons enthousiaste team mee aan MetMaya? Reageer dan op deze vacature!