Locatie:  Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 16 -36 uur per week

Salarisschaal: Functiegroep 65 conform CAO GGZ

Functiegroep: Zorgprofessional WO

Sluitingsdatum vacature: 29 april 2024

Deel deze vacature

MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

Wat ga je doen?
Je bent er voor kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek in de leeftijd tot 18 jaar en hun naasten. Als gz-psycholoog draag je bij aan diagnostiek en behandeling van onze cliënten en hun gezinnen. Je voert zelfstandig diagnostiek en behandelingen uit, zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR en/of schematherapie. Naast individuele therapie hebben we ook een divers groepsaanbod. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:

 • zelfstandig jouw eigen caseload te beheren.
 • uitvoering te geven aan diagnostiek en individuele en groepsbehandeling.
 • opleidelingen van de P-opleiding binnen de afdeling werkbegeleiding en supervisie te geven.
 • mee te denken in de ontwikkeling van beleid, methodiek en innovatie.

We verwelkomen je graag in een van onze teams. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, diagnostiek en behandeling aan kinderen en jeugdigen en hun gezinnen met complexe psychiatrische problematiek. Je bent werkzaam in een multidisciplinair team en zal altijd samen met je collega’s de behandeling vormgeven. Daarnaast draag je actief bij aan het op niveau houden en verbeteren van de kwaliteit van het behandel- en diagnostiek aanbod. Je werkt daarin nauw samen met collega’s en verschillende ketenpartners, zoals de basiszorg.

Hoe je onze teams het beste kunt omschrijven? Enthousiast, innovatief en samenwerkingsgericht. We werken samen aan een nieuwe organisatie. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Wie zoeken wij?
Jij bent stressbestendig, zodat jij de complexiteit van deze doelgroep en problematiek ten alle tijden het hoofd kan bieden binnen een organisatie in ontwikkeling. Daarnaast streef jij innovatie en ontwikkeling na, waardoor jij voorop gaat bij de verschillende veranderingen binnen het zorglandschap. Ook heb je voor deze baan:

 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog of orthopedagoog generalist
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • affiniteit met de doelgroep. Ervaring met het geven van verschillende traumabehandelingen en CGT is een pré.

Wat bieden wij?
Mogelijkheden binnen een van de organisaties die MetMaya vormen zijn er genoeg. We kunnen inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als gz-psycholoog bij MetMaya, in dienst bij GGZ Centraal rekenen op:

 • een bruto maandsalaris tussen € 4.108- en € 6.264,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 16 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar en een goede pensioensregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Reageer op deze functie!
Zet jouw talenten in als GZ-Psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk MetMaya in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Andrea van Maanen (hoofd bedrijfsvoering) via 06 5785 5467 of met Dineke Verkaik (teamleider) via 06 8253 8576. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), waarvan de kosten vergoed worden.

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?