Locatie: Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 24-36 uur

Salarisschaal: Schaal 11 conform CAO Jeugdzorg (€ 3.786,70 - € 5.722,20)

Functiegroep: Zorgprofessional WO/WO+

Deel deze vacature

Ben jij de gedragswetenschapper (psycholoog/orthopedagoog) die gezinnen weer nieuw perspectief geeft op het moment dat een kind of jongere uit huis geplaatst dreigt te worden?  

MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature! 

Wat ga je doen?
Voor deze functie is het van belang dat je affiniteit hebt met de doelgroep, die zich niet zomaar laat 'adviseren' en ongrijpbaar kan zijn. Met een collega GZ psycholoog en gedragswetenschapper voer je de regie over casussen en bent eindverantwoordelijk voor de behandeling van jouw jongeren. Je stuurt de specialistisch ambulant hulpverleners aan, zodat zij handvatten hebben om hun werk te kunnen uitvoeren.   

Wie zoeken wij?
Wij zijn een ambitieus, hecht en leergierig team, dat zorg voor onze gezinnen voorop stelt. Het GezinsFACT-team is een multidisciplinair team bestaande uit verschillende hulpverleners, waaronder specialistisch ambulant hulpverleners, kinder- en jeugd psychiater, GZ psycholoog, gedragswetenschapper en een systeemtherapeut. Het team biedt integrale jeugdhulp op allerlei gebieden: wonen, werk, school, (samen)leven, financiën en psychiatrische problematiek. Indien nodig is een collega uit het team na kantoortijd bereikbaar. Bij GezinsFACT wordt er gewerkt met een teamcaseload en draai je mee in het zelforganiserende team.  

GezinsFACT biedt vanuit de gebiedsteams van MetMaya Jeugdhulp dichtbij een intensieve behandeling thuis, waarbij kinderen en jongeren met complexe (ortho)psychiatrische problematiek én hun gezin worden geholpen om een uithuisplaatsing te voorkomen of verkorten. Het gaat om gezinnen met meervoudige problemen. GezinsFACT werkt ambulant en outreachend. Dit betekent dat de begeleiding en behandeling in de eigen leefomgeving van de jongere plaatsvinden. 

 Wat verwachten we van jou?        

 • Een afgeronde opleiding tot gedragswetenschapper 
 • Ervaring met systemisch werken  
 • Therapeutische ervaring  
 • Ervaring met het uitvoeren van diagnostiek  
 • Een positieve teamgeest en sfeer 
 • Flexibele inzetbaarheid en je kunt meedraaien, volgens rooster, aan bereikbaarheidsdienst na kantooruren 
 • Minimale beschikbaarheid van 24 uur werken per week (voorkeur voor meer) 
 • Beschikbaarheid over een auto en in bezit van een rijbewijs 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een interessante functie in een maatschappelijke organisatie met prima kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Jaarcontract 24-36 uur per week, kans op vast dienstverband waarbij je in dienst treedt bij werkgever Youké.
 • Een bruto maandsalaris in schaal 11 conform CAO Jeugdzorg (€ 3.786,70 -€ 5.722,20) afhankelijk van ervaring en kennis.
 • Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken met een goede thuiswerkregeling.
 • Werkdagen zijn in afstemming, voorkeur heeft in ieder geval de vrijdag.
 • Je uitvalbasis is regio Amersfoort waarbij je komt te werken in één van de MetMaya teams
 • Een werklaptop en telefoon.
 • Toegang tot de digitale leeromgeving StudyTube waar je diverse trainingen kunt volgen zoals vakbekwaam redeneren of effectief samenwerken.

Reageer op deze functie!
Herken je jezelf in het profiel en spreekt deze beweging jou aan? Solliciteer met je motivatie en CV via vacatures@metmaya.nl o.v.v. vacaturenummer: 20240111. De motivatie kun je doen in de vorm die het beste bij jou past. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), waarvan de kosten vergoed worden.

Heb je nog vragen over de functie?
Bel of app dan met Matthea Bonestroo, teamleider op 06-18510979 | mbonestroo@metmaya.nl 

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?