Locatie:  Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 32 -36 uur per week

Salarisschaal: Functiegroep 65 conform CAO GGZ

Functiegroep: Zorgprofessional WO

Sluitingsdatum vacature: 23 juli 2024

Deel deze vacature

MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

MetMaya is een nieuwe organisatie in de regio Amersfoort en komt voort uit jeugdhulporganisaties GGz Centraal, De Rading en Youké. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je in dienst bij een van deze organisaties.

Wat ga je doen?
Jongeren in de leeftijd van voornamelijk 6 tot 18 jaar met complexe psychiatrische problematiek. Wij werken in gebiedsteams. De behandeling is individueel en systeemgericht met als doel de situatie van kind en gezin zo snel mogelijk te stabiliseren. Kortom, je bent er als ANIOS een centrale speler:

 • te fungeren als eerste aanspreekpunt voor verwijzers en toe te zien op het juiste verloop van zorgtrajecten
 • een regisserende rol te vervullen bij de aanmelding, coördinatie en opname - en ontslaggesprekken
 • de kwaliteit en voortgang van behandelingen te bewaken
 • vanuit multidisciplinaire samenwerking de activiteiten te faciliteren
 • samen met de psychiater of klinisch psycholoog verantwoordelijkheid te dragen voor de inhoud van het behandelplan
 • doen van diagnostische gesprekken
 • op indicatie kortdurende behandelingen als farmacotherapie en CGT uit te voeren

Jouw nieuwe collega’s van de gebiedsteams wachten al op je. Met jou zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorgen dat elk kind en jeugdige de hulp krijgt die het nodig heeft. Daarnaast coördineer je de zorg in overleg met externe betrokkenen, zoals bijvoorbeeld scholen en andere zorgaanbieders.

Binnen het multidisciplinair team met professionals met GGZ ervaring en jeugdzorg ervaring werk je nauw samen. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Deskundig, innovatief, open en collegiaal. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Wie zoeken wij?
Je bent gedreven en leergierig, je deelt graag jouw kennis met anderen en je staat er ook voor open om te leren van collega’s. Daarnaast ben je ook flexibel, zo kan jij je makkelijk aanpassen aan wisselende werklocaties. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste integrale zorg. Ook heb je voor deze baan:

 • een afgeronde opleiding tot basisarts
 • een bijbehorende BIG-registratie
 • affiniteit en/of ervaring met de psychiatrie

Wat bieden wij?
Mogelijkheden binnen een van de organisaties die MetMaya vormen zijn er genoeg. We kunnen inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als ANIOS bij MetMaya, in dienst bij GGZ Centraal rekenen op:

 • een bruto maandsalaris tussen €4108, - en €6264, - (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof

Reageer op deze functie!
Zet jouw talenten in als ANIOS op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort-Eemland.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Andrea van Maanen Hoofd bedrijfsvoering Eemland Tel: 0657855467 vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), waarvan de kosten vergoed worden.

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?