Locatie: Regio Amersfoort, dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Aantal uren: 32 - 36 uur per week

Salarisschaal: Schaal 6 conform CAO Jeugdzorg
(per 1 juli 2024 € 2.527,60 - € 3.593,51)

Functiegroep: Staf & Ondersteuning

Deel deze vacature

Ben jij graag verantwoordelijk voor een breed scala aan administratieve en taken en past het bij jou om te werken in een dynamische omgeving? Voel je je thuis bij het ondersteunen van zorgprofessionals en het beheren van administratie in een ECD? En vind je het leuk om telefonisch contact te hebben met ouders, verwijzers en collega-aanbieders om hen te helpen en door te verwijzen naar de juiste collega's?

MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!

MetMaya is een nieuwe organisatie in de regio Amersfoort en komt voort uit jeugdhulporganisaties GGz Centraal, De Rading en Youké. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je in dienst bij een van deze organisaties.

Wat ga je doen?
Als Officemedewerker Zorg (zoals wij intern noemen) ben je verantwoordelijk voor de administratie binnen het ONS-systeem van Nedap voor de cliënten in jouw team, met betrekking tot de in-, door- en uitstroom. Dit omvat het verwerken van aanmeldingen, het verzenden van bevestigingen, het communiceren met de gemeente en het administratieve proces met onze onderaannemers. Je verwerkt mutaties, controleert dossiers op nauwkeurigheid, tijdigheid en volledigheid volgens procedures, richtlijnen en protocollen. Indien nodig neem je zelf contact op met ouders, verwijzers en collega-aanbieders. Je werkt nauw samen met een van de 7 MetMaya-teams en de Entree coördinator, die aanmeldingen consulteert, triageert en afstemt met het team en samenwerkingspartners over hulpverlening.

Je directe leidinggevende is de teamleider van het MM-team. Daarnaast heb je wekelijks overleg met Officemedewerkers Zorg uit andere teams en de Projectleider Entree. Bij aanvang van je werkzaamheden krijg je natuurlijk een gedegen inwerkperiode en begeleiding van ervaren collega's, zodat je je snel thuis voelt en de organisatie leert kennen.

Wie zoeken wij?
Een collega die weet hoe je kwaliteit toepast en goed is in overleggen, afstemmen en communiceren.
Jij hebt:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ervaring op gebied van cliëntenadministratie.
 • De Nederlandse taal beheers je in woord- en geschrift.
 • Ervaring met de toepassing van diverse softwarepakketten (ONS /Word/Windows/Excel).
 • Je bent gewend georganiseerd te werken en bent servicegericht en klantvriendelijk.
 • Je overziet de onderlinge samenhang van de verschillende cliënt en administratieve processen en signaleert knelpunten.
 • Je komt met voorstellen ter verbetering, neemt initiatief en bent proactief

Wat bieden wij?
Wij bieden een interessante functie in een maatschappelijke organisatie met prima kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Jaarcontract 32-36 uur per week, kans op vast dienstverband waarbij je in dienst treedt bij werkgever Youké.
 • Een bruto maandsalaris in schaal 6 conform CAO Jeugdzorg (per 1 juli 2024 € 2.527,60 - € 3.593,51)afhankelijk van ervaring en kennis.
 • Vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken met een goede thuiswerkregeling.
 • Werkdagen zijn in afstemming, voorkeur heeft in ieder geval de woensdag en vrijdag.
 • Je uitvalbasis is regio Amersfoort waarbij je komt te werken in één van de MetMaya teams
 • Een werklaptop en telefoon.
 • Toegang tot de digitale leeromgeving StudyTube waar je diverse trainingen kunt volgen zoals vakbekwaam redeneren of effectief samenwerken.

Reageer op deze functie!
Herken je jezelf in het profiel en spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer met je motivatie en CV  via vacatures@metmaya.nl o.v.v. vacaturenummer: 20240418. De motivatie kun je doen in de vorm die het beste bij jou past. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), waarvan de kosten vergoed worden.

Heb je nog vragen over de functie? Bel dan met Olga van Nimwegen, 0657433940  (bereikbaar van maandag t/m donderdag).

Over MetMaya
MetMaya helpt kinderen, jongeren en gezinnen bij ingewikkelde hulpvragen in de regio Amersfoort.
Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Wij van MetMaya doen er echt alles aan om samen kinderen en jongeren zo kansrijk mogelijk én veilig te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin stellen wij centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond écht begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft in de wijken integrale teams met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische jeugdhulp in regio Amersfoort. Dat zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie, kijk dan voor meer informatie op www.metmaya.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Word jij onze nieuwe collega?