Werken bij MetMaya

De best passende jeugdhulp, persoonlijk en dichtbij. Met de regio, Met onze professionals en MetJou? Kijk naar onze openstaande vacatures:

Wij van MetMaya doen er samen met onze krachtige samenwerkingsrelaties en alle betrokkenen alles aan om kinderen en jongeren zo kansrijk en veilig mogelijk te laten opgroeien. De hulpvraag van de jongere of het gezin staat bij ons centraal. Elk gezin krijgt een vaste hulpverlener die de achtergrond echt begrijpt en bij de persoonlijke situatie past. MetMaya heeft integrale teams in de wijken, met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen.
Via het lokale (wijk)team, de (huis)arts of jeugdarts kunnen kinderen of gezinnen bij ons terecht voor aanvullende specialistische hulp en ondersteuning in de jeugdregio Amersfoort. Dit zijn de gemeentes Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

MetMaya is nieuw in de regio en komt voort uit Youké, GGz Centraal en De Rading. Als je bij ons aan de slag gaat, kom je dus in dienst bij een van deze drie organisaties.
De naam Maya staat symbool voor iedereen en wordt in diverse culturen gebruikt. Met… omdat wij het niet alleen kunnen. Wij zijn één schakel in het leven van mensen. Spreekt dit jou aan? Dan graag MetJou!

Uitgelichte vacatures

Zorgprofessional HBO/HBO+

Ouderschapsbemiddelaar complexe scheiding

  • Amersfoort

  • 24-36 uur per week

Zorgprofessional HBO/HBO+

Specialistisch ambulant hulpverlener, Urgentieteam

  • Amersfoort

  • 24-36 uur per week

Zorgprofessional MBO en/of HBO

Ambulant begeleider

  • Amersfoort

  • 24-36 uur per week

MetMaya:
MetJou, samen bouwen aan nieuwe jeugdhulp. MetElkaar!

contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over het werken bij ons?
Bel of mail gerust.